« Žene
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
HMMM

Kakve žene zapravo vole muškarci

Pokazalo se da muškarci obožavaju slatkice, koje su uvijek pozitivne i zadovoljne životom, jer su dobre i uvijek na raspolaganju

Pred kakvu će najradije kleknuti?
Pred kakvu će najradije kleknuti? (Dreamstime)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

Vječno pitanje o tome kakve žene zapravo vole muškarci nema baš jednostavan odgovor, pa se AskMen.com potrudio pitati svoje čitatelje o njihovim željama kad su u pitanju žene za vezu i kakve trebaju biti.

Pokazalo se da muškarci obožavaju slatkice, koje su uvijek pozitivne i zadovoljne životom, jer su dobre i uvijek na raspolaganju. Jedini problem je u tome što ih jednostavno nema dovoljno za sve. 

S druge strane, nisu im mrske ni žene koje se bore za ravnopravnost, no ne militantno, nego uz poštovanje muškaraca. Kako su takve žene pametne i zabavne, muškarce privlači njihova otvorenost na nova iskustva.

Seksi žene su, naravno, također među omiljenima jer vole seks i muškarce i nemaju problema priznati to sebi i svijetu. Ne radi se o promiskuitetnim ženama koje manipuliraju seksom, nego o ženama svjesnim svoje seksualnosti. Muškarci za njima gube glavu.

Tip frendice najbliži je slatkici, pa je zato tako i tražen zbog brige za partnera, zajedničkih tema i spremnosti na razgovor, kao i zbog želje da sve rade zajedno. Muškarci ih čuvaju kao malo vode na dlanu jer predstavljaju sigurno utočište za partnera. 

Uz već navedene, muškarci vole izravne žene, koje ne skrivaju misli i ne srame se preuzeti inicijativu. Neovisne žene također su privlačne zbog snage i samosvjesnosti, a šarmantne koje uvijek zavode također su visoko na listi poželjnih.

07.02.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh