« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
OPA :)

Kakve su uspješne žene?

Jaka žena zna da su darovi poput logike, odlučnosti i snage jednako ženski kao i intuicija i emocionalna veza. Ona cijeni i koristi sve svoje darove

Imaju neke stvari zajedničke...
Imaju neke stvari zajedničke... (Arhiva)
Više o

žene

,

uspješne žene

Uspješne žene nisu rijetkost, no znate li što ih čini različitima od drugih? E, kad to saznate, možete početi raditi na sebi...

Empatija

Osjetiti potrebe ljudi oko sebe plemenita je osobina, ali i više od toga. Ako ste vođa tima i upravljate ljudima, vrlo je važno čuti ih. Ako suosjećate sa svojim kolegama i svojim zaposlenicima, vrlo vjerojatno će i oni vama uzvratiti istom mjerom i biti na raspolaganju kada vam je to potrebno.

Savršeno nesavršene

Žene se prije odgajalo da budu savršene i živjele su pod velikim pritiskom. Od njih se tražilo da budu predane majke, požrtvovne supruge i da pritom savršeno izgledaju. Za njihove potrebe nije se marilo. Danas je drugačije. Žene mogu i moraju biti kakve jesu. Sa svim svojim manama i vrlinama.

Ustrajnost

Uspješne žene su ustrajne i uporne. Neće lako odustati, iako se u poslovnom svijetu, koji je u nekoj mjeri još uvijek muški, susreću s brojnim prerekama s kojima se njihovi kolegesuprotnog spola, neće susresti. 

 

07.08.2020. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh