« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
OPA :)

Kakve noge vole muškarci?

Ženske noge često su na meti što očiju, a što komentara jačeg spola, no istovremeno su i jedan od omraženijih dijelova tijela samih žena

Muški i ženski ideali ljepote definitivno se razlikuju!
Muški i ženski ideali ljepote definitivno se razlikuju! (Shutterstock)
Više o

noge

,

ženske noge

,

bedra

,

koljena

,

listovi

Žene vrlo često prigovaraju na izgled svojih nogu, jer bi velik broj njih želio biti manekenski tip s tanušnim nogicama, muškarci imaju potpuno drugačiji pogled na taj dio ženskog tijela.

Naime, prilično reprezentativno istraživanje na temu ljepote ženskih nogu ponudilo je rezultate koji gore opisane žene ne samo da neće oduševiti, već će ih i prilično razočarati.

Čak 80 posto muškaraca obožava zaobljene i naglašene listove, dio nogu koje žene najčešće ne vole i sakrivaju upravo zbog takvog oblika koji - jednostavno mrze.

Nadalje, gotovo polovica ispitanika reklo je da su čvrsta bedra, poput onih koje imaju plesačice, vrlo elegantna - ne treba ni naglašavati da se žene ne slažu s tim.

Trećina muškaraca smatra da su koljena najseksipilniji dio ženskih nogu, što kod najvećeg broja žena izaziva zgražanje, dok su na zadnjem mjestu završili gležnjevi - očito kao posljedica emancipacije i pokazivanja gotovo cijelih nogu, jer su još nedavno muškarce pogledi na gležnjeve dovodili do ekstaze.

Sve u svemu, cure, ne sramite se pokazati noge - uvijek ćete pronaći obožavatelja baš takvih kakve imate vi!

16.07.2016. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh