« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
NARODNE MUDROSTI

Kako znati hoće li biti curica ili dečko?

Ako želite znati spol djeteta koje nestrpljivo očekujete, to čekanje ponekad zna izgledati kao mučenje. Curica ili dečko?

Hmmm, jede li vam se slatko ili kiselo?
Hmmm, jede li vam se slatko ili kiselo? (Shutterstock)
Više o

spol djeteta

,

predviđanje spola

Spol nerođenog djeteta pitanje je koje muči većinu budućih roditelja - iako na ultrazvuku odgovor možete dobiti već i od 18. tjedna trudnoće, ne mora biti točan. Do velikog otkrivenja, donosimo vam šest načinakako skratiti vrijeme i zabaviti se:

1. Visoko ili nisko

Ako nosite visoko i ljudi vam stalno govore kako vam je trudnički trbuščić visok - trebat će vam posteljina plave boje. Ako nosite nisko, kaže se da dolazi curica. 

2. Miruj srce moje

Bebin broj otkucaja srca mogao bi otkriti spol. Ako je više od 140 otkucaja u minuti, skriva se curica, a ako je ispod 140 otkucaja, dolazi mali dečko.

3. Kiselo ili slatko

Žudite za čokoladom i sladoledom svaki, ali baš svaki dan? Navodno djevojčice jako vole slatko. A ako je kiselo i slano vaš izbor, mogao bi biti dečko.

4. Lijepi ten ili ne

Urbana legenda je da djevojčice kradu majčinu ljepotu. Stoga, ako vam je lice odjednom puno prištića i akni, nemojte kriviti hormone. Možda mala ljepotica dolazi na svijet.

5. Jake jutarnje mučnine

Ako vam je prvo tromjesečje najbolji prijatelj bila wc školjka, dolazi djevojčica. Bez mučnina - dečko.

6. Vjenčani prsten

Skinite burmu (ako možete) i vežite konac oko nje. Objesite ga točno iznad trbuha. Promatrajte kako se miče. Ako se vrti u krug, djevojčica. Ako ide naprijed - nazad, dječak. I nemojte varati! 


07.02.2017. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh