« Žene
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
HE HE

Kako znati da se on zaljubljuje u vas

Muškarci se na početku veze često prave cool, no po nekoliko sitnih znakova nije teško pogoditi da se zapravo zaljubljuje u vas

Kako znati da to više nije samo flert
Kako znati da to više nije samo flert (Arhiva)
Više o

ljubav

,

žene

,

veze

,

muškarci

,

zaljubljivanje

Početak veze nije jednostavan, jer uključuje promjenu dotadašnjeg načina života, a i uvijek se pitate zašto je vaš novi partner s vama - samo zbog seksa ili zato što mu se stvarno sviđate.

No, par malih znakova može vam lako odati da je novi muškarac u vašem životu pao na vaš šarm i da se zaljubljuje u vas, a prva stvar po kojoj to možete zaljučiti su glupe SMS poruke. Što gluplje i besmislenije zvuči, on je zaljubljeniji.

>> Kako se zapravo muškarci zaljubljuju >>

Istovremeno, ako primjetite da on dobiva sve manje i manje SMS-ova kad ste zajedno, to znači da su mu se druge cure prestale javljati jer se ni on njima ne javlja. Zašto? Zato što ga interesirate vi.

Kad vas uz to počne zvati iz čistog mira, bez neke specijalno pametne teme razgovora, znajte da zove kako bi vam čuo glas. Treba li više reći?

>> Ovo su znakovi da je stvarno zaljubljen >>

Na kraju, znak koji vam govori sve - njegovi ga prijatelji zezaju zbog vas, i to pred vama, dvosmislenim rečenicama i internim šalama. Gotov je. Vaš je

30.08.2014. 20:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh