« Život
objavljeno prije 4 godine
EHHH...

Kako znati da se nekome - ne sviđate?

Postoje određeni znakovi i govor tijela koji ne možemo kontrolirati - a otkriva tko nam se sviđa, a tko ne, ako ih znamo pročitati

Niste baš atraktivni? :)
Niste baš atraktivni? :) (Arhiva)
Više o

sviđanje

Privlačnost je tema mnogih članaka koji odaju suptilne znakove po kojima možete prepoznati da se nekome ne sviđate, no rijetko se govori o obrnutoj situaciji - što kad se nekome ne sviđate?

U tom slučaju stručnjaci preporučuju da se oslonite na čitanje govora tijela koje je često puno glasnije od riječi. Postoje određeni znakovi i govor tijela koji ne možemo kontrolirati - a otkriva tko nam se sviđa, a tko ne, ako ih znamo pročitati.

Joe Navarro, bivši agent FBI-ja i stručnjak za govor tijela te autor knjige "Rječnik govora tijela", objašnjava za The Independent da postoje jednostavni tragovi koje moramo tražiti kako bismo potvrdili da nas, na primjer, naš kolega ne voli.

Prvi znak odmah možemo primijetiti kod kontakta očima i do njega dolazi nesvjesno. "Naše zjenice se skupe kada vidimo nešto što nam se ne sviđa, a prošire kad mislimo da je nešto lijepo. Nad time nemamo kontrolu."

Nisu oči jedina stvar koja nas izdaje - i stopala se ponekad urote protiv nas i pokazuju kad nam se netko ne sviđa. "Noge rijetko kontroliramo, ali kad vidimo nekoga s kim smo imali problema, možemo ih ljubazno promatrati, ali naše noge će se instinktivno usmjeriti u drugi smjer", rekao je Navarro.

Položaj, kada vas netko gleda u lice, ali skrene noge i torzo od vas, ukazuje na nelagodu. Drugi znakovi su "stiskanje usnica i zubiju, usnica, jezikom dodirujete obraze i odirujete vrat, pogotovo prednji dio vrata ", sve su to znakovi da je nešto pogrešno. Zato drugi put kad pričate s nekim, obratite pažnju na te male tragove.

21.03.2020. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    22.03.2020. 10:00
    ako netko ne zeli pricati s tobom to znaci ne svida š mu se
  2. avatar
    Cranberry
    22.03.2020. 21:03
    Da i kad te netko stalno gleda znači sviđaš mu se :)
  3. avatar
    armando
    22.03.2020. 21:05
    hahaha da dugi pogledi mmmm
  4. avatar
    Cranberry
    22.03.2020. 21:07
    Pusaaaaaa ljube
  5. avatar
    armando
    22.03.2020. 21:08
    pusaaa sreco moja
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh