« Seks
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
ZNAKOVI

Kako znati da je veza samo seksualna

Ako vam se čini da vas partner treba samo zbog seksa, provjerite ove znakove koji će vam dati do znanja da je baš tako

Samo seks ... nije loše, ili?
Samo seks ... nije loše, ili? (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

znakovi

,

seksualna veza

Veze mogu biti raznolike, a nakon nekog vremena ćete ustavnoviti da vam one seksualne zapravo najmanje odgovaraju, jer ne vode nikamo. No, kako je prepoznati? Stručnjaci za veze tvrde da ima više znakova, a prvi je, očekivano, činjenica da se većina vaših susreta svodi samo na seks.

Ipak, takve su gotovo sve veze na početku, pa ovaj signal nemojte shvaćati previše ozbiljno dok mu se ne pridruže ostali.

>> Neobavezan seks poslije prekida veze >>

Razne zaključke možete izvesti i iz osjećaja nakon seksa - ako postoji bliskost, za vezu ima nade, no ako se osjećate iskorišteno i nema maženja ni tema za razgovor, slobodno počnite sumnjati.

Ako je druga strana uvijek u žurbi, uz gomilu izgovora gdje i kako mora otići, a volje za druženjem nema ni u tragovima, vrijeme je da se polako počnete brinuti, jer ipak biste trebali upoznati prijatelje, a na kraju i obitelj. 

>> Dobar seks i duga veza (ipak) idu zajedno >>

Jednako tako, ako niste opušteni već stalno planirate kad ćete se javiti i što ćete reći, zapravo se trudite ostaviti dobar dojam, no u stvarnosti se nalazite u odnosu koji nije ravnopravan i ne omogućuje vam da pokažete svoje pravo lice.

>> Seks je bolji u emotivnim vezama >>

Za kraj, kad nema razgovora o problemima jer ga druga strana odbija i svi vaši kontakti završavaju nakon dogovora za sljedeći sastanak, po mogućnosti u krevetu, budite sigurni da je veza samo seksualna, pa dobro procijenite koliko je ima smisla nastaviti.

25.08.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh