« Život
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Kako znati da je on zainteresiran za vas?

Koliko vam se puta dogodilo da niste reagirali dovoljno odlučno, pa ste poslije požalili jer vam je neki muškarac bio privlačan ...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Kako znati da je zgodan frajer koji vas mjerka pola večeri s druge strane kluba, šanka ili kafića stvarno zainteresiran za vas? Većina žena bi platila tu informaciju suhim zlatom, no dovoljno je i nekoliko njegovih znakova da znate na čemu ste zapravo.

Nezainteresirani promatrač sigurno vas neće gledati u oči, već će lutati pogledom od boce do ekrana i drugih žene, no ako ga ulovite da vam pilji u oči, znate da se radi o jasno izraženom interesu.

>> Trikovi za zavođenje koji uvijek pale >>

Ako je u blizini i naginje se prema vama kad govori, to je jasan neverbalan znak da želi prići još bliže, a kad to potkrijepi i "slučajnim" dodirima kad želi nešto reći, možete biti sigurni da ste predmet njegovog interesa. 

>> Deset sjajnih tehnika zavođenja >>

Za kraj, dva najsigurnija moguća znaka - sluša vas, i to stvarno, aktivno sudjelujući u razgovoru i smije se na vaše fore za koje i sami znate da su tako stare da su im brade obrijane barem dva puta ....

12.08.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh