« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
LJUBAVNE IGRE

Deset sjajnih tehnika zavođenja

Ako želite nekoga pozvati na prvi spoj evo što, kako i kad trebate učiniti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

prvi spoj

,

zavođenje

,

izlazak

,

muškarci žene

Želite li potpuno zavesti potencijalnog partnera? I natjerati ga da se zaljubi u vas? Naravno da je odgovor potvrdan i na jedno i na drugo pitanje. To vam i neće biti prevelik problem budete li slijedili savjete poznate spisateljice Leil Lowndes koje je iznijela u knjizi „How To Make Anyone Fall in Love With You". Evo nekih najzanimljivijih:

  • Dobitna formula zavođenja potencijalnog partnera ne traži ništa više od malo duljeg gledanja u oči. To je dobra tehnika koju mogu iskoristiti muškarci jer žene vole kad osjećaju da su muškarci potpunu fascinirani njima.
  • Jednostavan osmjeh može biti među najjačim oružjem u igri zavođenja. On jednako pali i kod žena i kod muškaraca. Potrudite se samo da ne bude previše usiljen.
  • Muškarci, ne bi vam bilo loše da ženu prvi put izvedete na neko ugodnije mjesto, u neki elegantniji, pa i malo skuplji restoran jer prvi dojam je u većini slučajeva najvažniji. Osim toga, ženama mjesto prvog izlaska često igra veliku ulogu u procjeni muškarca.
  • Ne zaboravite da je način odijevanja za prvi spoj itekako važan. Žena se mora odjenuti privlačno i izazovno, ali nipošto vulgarno. Muškarac mora biti elegantan i dobro usklađen s okolinom u koju izvodi ženu.
  • Dok razgovarate s potencijalnim partnerom neka vam oči lagano patroliraju, ali samo po sigurnim područjima - dakle, promatrajte lice, fokusirajte se na oči.
  • Prije nego izađete na prvi pravi spoj, pokušajte saznati što je to što vaš potencijalni partner zaista voli i u skladu s tim planirajte zajedničku večer.
  • Kako biste impresionirali potencijalnog partnera morate s njim podijeliti i neka uvjerenja te pokazati da ga zaista razumijete i suosjećate. Promatrajte njegove, odnosno njene reakcije na vanjske podražaje i aktivnosti i zatim reagirajte na isti način - šokirajte se, budite gadljivi, smijte se, suosjećajte, divite se - sve u skladu s okolnostima i ponašanjem druge strane.
  • Evo najvrjednijeg savjeta za muškarce - o čemu god da žena priča priupitajte je s vremena na vrijeme što ona misli o tome o čemu priča. Žene jednostavno vole pričati o tome što osjećaju i što misle o određenim stvarima i na ovakva pitanja uvijek reagiraju s enuzijazmom.
  • Žene, ne zaboravite da se morate uvijek prve nasmijati ne sve šale potencijalnog partnera (kakve god one bile), naročito ako ste u društvu. To će vas itekako povezati.
  • Muškarci, idealno vrijeme da pozovete ženu na spoj je kad kaže ili spomene nešto o svojoj osobnosti. Na primjer, ako kaže nešto vezano za sfere duhovnog, reci te joj da biste htjeli čuti još više o tome, recimo, uz večeru.
10.03.2010. 18:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh