« Seks
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
HOPA CUPA ;)

Kako zima utječe na seksualni život?

Dame, zima je vrijeme godine kad se osjećate najviše seksi, kao što pokazuje istraživanje kako su žene muškarcima atraktivnije zimi nego ljeti

Seks i zima... treba biti dobro ;)
Seks i zima... treba biti dobro ;) (Arhiva)
Više o

zima

,

seks

Napokon su došle divne i ugodne zimske večeri! Znate o kojima govorimo, kad se samo poželite umotati u veliku mekanu dekicu, opustiti se ispred vatre, a onda voditi ljubav. Barem tako kažu brojna istraživanja o učincima godišnjih doba na senzualnost; zimi svima postane vruće ispod ovratnika debelog kaputa. LELO je istražio što se zapravo događa sa seksualnim životom tijekom zime.

Jeste li znali da je najčešći rođendan 16. rujna? Ovo znači da je većina beba začeta u prosincu (usporedno s tim, najmanje ih je začeto tijekom kolovoza). Iako to ne dokazuje da možete očekivati ​​porast seksualnog života (unatoč porastu broja trudnica), blagdani su razdoblje kada raste prodaja kondoma. Obim prodaje u tjednu prije Božića bio je dvostruko veći od tjedna nakon Božića, što samo dokazuje da neki ljudi doista znaju uživati ​​u blagdanima!

Dame, zima je vrijeme godine kad se osjećate najviše seksi, kao što pokazuje istraživanje kako su žene muškarcima atraktivnije zimi nego ljeti. Radi li se o tome što je koža više prekrivena, to je mašta bogatija? Naravno, postoji nekoliko specifičnih situacija zimi koje nužno ne dovode do produženih trenutaka pod božikovinom.

Blagdanski stres, posjet obitelji i prijatelja, mogu ohladiti uzavrele strasti. Što onda napraviti, kako se izvući iz tih situacije? Imamo nekoliko ideja! Osvježavajuća zimska noć najbolje je vrijeme za druženje s partnerom. Nakon romantične večeri, možete večer nastaviti masažom uljnim svijećama.

Kada strasti dovoljno uzavriju, podijelite svoj užitak s vibratorom za parove s kojim ćete oboje doživjeti intenzivne senzacije. Kako biste igrice u spavaćoj sobi podigli na višu razinu, za postizanje zajedničkog zadovoljstva predlažemo vam da ubacite Tiani 3.

Ako se osjećate odvažno i želite probati nešto novo, Tiani 3 nudi senzualni, intiman i garantiran užitak. Uživajte u zimi i svim blagodatima koje nosi sa sobom!

07.12.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    07.12.2021. 21:52
    Meni odlicno
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh