« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana
SAVJETI

Kako zaštititi lice ljeti?

Olival Professional fluid za lice sa zaštitnim faktorom 50 konačno je dostupan na policama drogerija!

Olival Professional fluid za lice SPF 50
Olival Professional fluid za lice SPF 50 (Olival)
Više o

ljeto

,

Olival

,

zaštita lica

,

Olival Professional fluid za lice SPF 50

Od kada je prije dvije godine  Olival Professional predstavio svoja prva dva proizvoda za zaštitu kože lica od sunca - fluid SPF 30  i kremu mousse teksture sa zaštitnim faktorom 50, o njima se ne prestaje pričati. Proteklo vrijeme bilo je i više nego dovoljno da zasluženo steknu horde obožavatelja te mnogima postanu izbor broj jedan kada je cjelogodišnja zaštita od sunca u pitanju.

Kako je fluid za lice bio dostupan isključivo sa zaštitnim faktorom 30, sve ove godine vjerni korisnici stalno su postavljali jedno pitanje: „Kada ćete formulirati i predstaviti i fluid sa zaštitnim faktorom 50?".

I evo ga! Najnoviji fluid za lice SPF 50 nadopuna je kolekcije s ciljem još lakšeg i većeg izbora svakodnevne, suvremene, učinkovite i njegujuće UV zaštite. 

Olival Professional fluid za lice SPF 50 vrlo je lagani dnevni fluid namijenjen svakodnevnoj UVA i UVB zaštiti kože lice i vrata, a osim same visoke zaštite koju omogućuju moderni UV filtri, ovaj proizvod ujedno ciljano njeguje i čini odličan dodatak svakoj jutarnjoj skincare rutini. Ostavlja satenski semi-mat finiš na koži, a njegova svilenkasta tekstura upija se iznimno brzo čineći kožu odlično hidratiziranom uz neodoljivi prirodni sjaj, nježan osjećaj mekoće te bez bijelih tragova što ga čini izvrsnom podlogom za makeup.   

Fluid za lice SPF 50 namijenjen je svim tipovima kože s posebnim naglaskom na suhu i osjetljivu kožu lica, a mnogima je vrlo važna činjenica kako je riječ o visoko podnošljivom proizvodu na području oko očiju.

Olival Professional fluid za lice SPF 50 pružaju cjelodnevnu njegu, hrani i hidratizira kožu lica i vrata, pa prije nanošenja ovog proizvoda nije potrebno nanositi uobičajenu hidratantnu kremu!

Sadrži dobro poznati antioksidans, ubikvinon ili koenzim Q10 koji štiti od slobodnih radikala nastalih UV zračenjem i okolišnim stresorima, stimulira sintezu kolagena, umiruje kožu i djeluje prevenirajuće na znakove preuranjenog starenja. Ekstrakt lišća guave bogat je fenolima koji pružaju prirodno protuupalno djelovanje na koži i dugoročno štite od nastanka hiperpigmentacijskih mrlja, a ekstrakt sladića odlikuje antioksidativno i njegujuće svojstvo.

 Osim toga, fluid ne ostavlja bijele tragove i ne sadrži dodane boje i mirise.

Sigurni smo da će i ovaj najnoviji proizvod na kojeg se čekalo dvije godine vrlo brzo steći kultni status kao i njegovi prethodnici, ali bez obzira za koji Olival Professional proizvod sa zaštitnim faktorom se odlučili, važno je nanositi ga u propisanoj količini od strane Međunarodne agencija za istraživanje raka koja je i naglasila  povezanost između pravilne primjene proizvoda za zaštitu od sunca i učinkovitosti naznačenog SPF-a. Naime, da bi se postigla razina zaštite naznačena na proizvodu koji koristite, proizvod morate nanositi u preporučenim količinama što bi značilo  da je za zaštitu lica nužno nanijeti oko ½ žličice proizvoda, a istu količinu na uši i vrat te dekolte i ne zaboraviti obnavljati tijekom dana, a posebno nakon kupanja.  

Olival Professional fluid za lice SPF 50 dostupan je u svim drogerijama i na web shopu www.olival.hr

Preporučena MPC Olival Professional fluid za lice SPF 50: 14,90 EUR 

Facebook:  https://www.facebook.com/Olival.Cosmetics/

Instagram: olival_cosmetics

21.07.2023. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh