« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Kako vratiti energiju nakon teškog radnog dana

Nerijetko se kući s posla vraćamo potpuno izmoždeni i umorni, čini nam se kako ne bi mogli podići ni čačkalicu i završimo na kauču pred televizorom ... umjesto da napravimo nešto od ovoga

Opustite se uz dobru knjigu
Opustite se uz dobru knjigu (Arhiva)
Više o

energija

,

vježbanje

,

radni dan

,

vraćanje energije

Povratak s posla je većini olakšanje, no kad se napokon nađemo u svom domu, obično se osjećamo potpuno ispražnjeno, bez energije ... Na kraju cijele priče, najčešće završimo pred televizorom s grickalicama.

No, i to je pogrešno, jer će nam samo donijeti višak kilograma, pa evo nekoliko stvari koje možete napraviti umjesto toga, a koje će vam vratiti izgubljenu energiju.

Za početak, presvucite se u udobnu odjeću, odmah ćete se osjećati bolje i lakše kad se izvučete iz onoga u čemu ste radili, a na taj ćete način i simbolički "skinuti" posao sa sebe.

Nakon toga predlažemo čitanje - malo mašte nikad ne škodi, a pogotovo u slučaju kad vam u mozgu još lete misli s posla. Zapravo, imamo još bolju ideju - napravite toplu mirisnu kupku i uvalite se u mjehuriće s knjigom. Tih pola sata bit će vam kao tjedan dana odmora na moru, vjerujte nam.

Uz to možete pustiti i omiljenu glazbu s mobitela ili tableta, jer je poznato kako glazba vrlo brzo i učinkovito podiže razinu energije.

Nakon uživanja, možete se baciti na - kuhanje. Zašto? Zato što ćete zaposliti kreativni dio svog mozga, potpuno izbrisati misli o poslu i napraviti neki ukusan mali obrok koji vas neće udebljati, ali će vam zadovoljiti sva čula.

Na kraju se možete baciti na surfanje omiljenim stranicama, odmorni kao da niste cijeli dan proveli na poslu ... a što je najbolje, sve će to biti gotovo besplatno, par kuna vode i nešto potrošene hrane stvarno si može svatko priuštiti jednom dnevno.

25.02.2016. 18:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh