« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
CHILL

Kako uživati u samoći?

Ma što radili kad ste sami, pravilo je samo jedno - radite samo ono što vam je gušt

Kad ste sami, zabavite se, nemojte biti zabrinuti
Kad ste sami, zabavite se, nemojte biti zabrinuti (FreeDigitalPhotos)
Više o

zabava

,

samoća

,

užitak

Nekim ljudima jako teško pada kada su sami, no to je zapravo odlična prilika za uživanje, jedino što trebate naučiti kako ...

Prvo i osnovno, kad ste sami, nitko vas ne vidi, što se može iskoristiti za sve one gluposti koje vam inače padaju na pamet, a ne možete ih napraviti od srama. Skinite se goli, urlajte iz sveg glasa, pjevajte, trčite, skačite ... Garantirano ćete se nakon toga osjećati sjajno.

Možete, naravno, izabrati i mirniju varijantu koja uključuje omiljenu glazbu koju vaši ukućani inače ne vole slušati i ono vaše najdraže jelo koje nitko drugi neće jesti. Pustite si glazbu, bacite se na kuhanje i uživajte.

Kad ste sami, raskrčite si dnevni raspored i odvojite vrijeme za stvari koje inače ne stignete napraviti, što zbog sebe, što zbog drugih. Slikajte, pišite pjesme, čitajte knjige, ugasite mobitel i računalo i prepustite se nečemu što vas ispunjuje. 

Za one kojima je stanje samoće ipak malo klaustrofobično, izađite u park, izvalite se na klupu i gledajte ljude oko sebe, ptice, vjeverice, pse ... Kad ste to zadnji put radili?

Ma što radili kad ste sami, pravilo je samo jedno - radite samo ono što vam je gušt, i to će vrijeme proći u čistom užitku. Nakon samo jednog takvog popodneva osjećat ćete se fantastično, oporavljeno i potpuno bez stresa. Isprobajte!

25.01.2013. 20:32:14
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    duh
    20.04.2013. 18:22
    yes....sve sam to napravio.proputovao,prozivjeo,prosetao,uzivao u hrani i picu.......i sta dalje???;)
    dobar vam je clanak,ali "privremeno rjesenje za dugotrajne probleme".

    P.s. upravo rucam u jednom lijepom restoranu jednog predivnog grada...naravno ..sam
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh