Metro-portal.hr

objavljeno 25.01.2013. 20:32:14
CHILL

Kako uživati u samoći?

Ma što radili kad ste sami, pravilo je samo jedno - radite samo ono što vam je gušt

Kad ste sami, zabavite se, nemojte biti zabrinuti
Kad ste sami, zabavite se, nemojte biti zabrinuti (FreeDigitalPhotos)

Nekim ljudima jako teško pada kada su sami, no to je zapravo odlična prilika za uživanje, jedino što trebate naučiti kako ...

Prvo i osnovno, kad ste sami, nitko vas ne vidi, što se može iskoristiti za sve one gluposti koje vam inače padaju na pamet, a ne možete ih napraviti od srama. Skinite se goli, urlajte iz sveg glasa, pjevajte, trčite, skačite ... Garantirano ćete se nakon toga osjećati sjajno.

Možete, naravno, izabrati i mirniju varijantu koja uključuje omiljenu glazbu koju vaši ukućani inače ne vole slušati i ono vaše najdraže jelo koje nitko drugi neće jesti. Pustite si glazbu, bacite se na kuhanje i uživajte.

Kad ste sami, raskrčite si dnevni raspored i odvojite vrijeme za stvari koje inače ne stignete napraviti, što zbog sebe, što zbog drugih. Slikajte, pišite pjesme, čitajte knjige, ugasite mobitel i računalo i prepustite se nečemu što vas ispunjuje. 

Za one kojima je stanje samoće ipak malo klaustrofobično, izađite u park, izvalite se na klupu i gledajte ljude oko sebe, ptice, vjeverice, pse ... Kad ste to zadnji put radili?

Ma što radili kad ste sami, pravilo je samo jedno - radite samo ono što vam je gušt, i to će vrijeme proći u čistom užitku. Nakon samo jednog takvog popodneva osjećat ćete se fantastično, oporavljeno i potpuno bez stresa. Isprobajte!

25.01.2013. 20:32:14
http://metro-portal.hr/kako-uzivati-u-samoci/76155/