« Život
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
HE HE

Kako uspješno izbjeći Valentinovo?

Valentinovo je samo još jedan od onih uvezenih "blagdana" koji nas tjeraju na posjete trgovačkim centrima i trošenje gomila novaca - pa evo par alternativnih ideja

Valentinovo možete provesti i na miran način
Valentinovo možete provesti i na miran način (Arhiva)
Više o

Valentinovo

,

pokloni za Valentinovo

,

Valentinovo samci

Valentinovo je još jedan od blagdana koje smo počeli naglo štovati nakon prelaska u kapitalizam pod medijskim pritiskom trgovaca, kažu mnogi, pa ovaj prekomercijalizirani blagdan možete ili prihvatiti ili napraviti neku svoju priču u kojoj ćete stvarno uživati.

Ima i onih koji ga bojkotiraju, no što ne biste napravili od svega nešto što će vam biti zabavno, a ujedno i nenaporno i sasvim OK za džep prosječnog Hrvata? Takvima ne možemo preporučiti ništa drugo nego da upotrijebe svoju maštu i oslone se na šarm, a onima koji bojkotiraju možemo savjetovati par zabavnih aktivnosti ....

Vrijeme je takvo kakvo jest, sredina je veljače i ako provedete cijeli dan u kući, ljenčareći i uživajući, vjerujte da ćete se ovog Valentinova ponekad prisjetiti sa sjetom u glasu, tvrdeći svima da vam je bilo sjajno - jer stvarno i jest.

Naravno, gameri mogu iskoristiti ovakav dan i za rušenje rekorda u omiljenoj igrici na nekoj konzoli, kompu ili mobitelu, odaberite sami.

Zaostalih poslova uvijek ima, a Valentinovo je zapravo dan kao i svaki drugi - jedino što možda imate malo više vremena ako ga ne trošite na konzumerističke neoliberalne fore (kako kažu protivnici ovakvih blagdana), pa ga možete iskoristiti za rješavanje zaostataka.

Ako baš i nemate osobu s kojom biste proveli Valentinovo u ozračju zaljubljenosti, to ne znači da ne možete usrećiti nekog drugog - malog nećaka posjetom zoološkom vrtu, baku ili staru tetu posjetom nakon sto godina ...

Za kraj, evo možda i najbolje ideje - isplanirajte izlazak ili izlet s još nekim tko je sam kao i vi - popnite se na neko lokalno brdo, pojedite grah s kobasama, zalijte s par pivica ... genijalno opuštanje!

13.02.2016. 13:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh