« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
BOL

Kako ukloniti tetovaže

Uklanjanje tetovaža je mučan i dugotrajan postupak, stoga budite pametni i pazite što stavljate na sebe tintom

Koliko dugo bi mogli ovo imati na rukama
Koliko dugo bi mogli ovo imati na rukama (Arhiva)
Više o

tetovaže

,

tatoo

,

skidanje tetovaža

,

uklanjanje tetovaže

Tetoviranje je uzelo maha od trenutka kad su tetovaže počeli ponosno pokazivati razni sportaši, glumci i ostale slavne osobe. Nekad obilježje nižih društvenih slojeva probilo se i na naslovnice, tako da je industrija napredovala i danas se rade prava umjetnička djela.

No, ima i onih običnih, klasičnih ... Stariji se sjećaju ekipe sa sidrima i tenkovima na podlakticama uz datume službe u JNA i sličnih bedastoća, a imena dragih osoba čest su motiv.

No, kako su istražili Talijani, uklanjanje tetovaža je dugotrajan i bolan postupak čak i laserom, a naročito je teško skinuti stare tetovaže i one napravljene plavom ili žutom tintom. Uz to, koža pušača predstavlja dodatan problem.

Sve to ne bi bio toliki problem da se čak pola mladih koji nešto istetoviraju ne odluči nakon nekog vremena to skinuti. Laserski postupak mora imati razmake dulje od dva mjeseca, a njime se razbijaju nakupine tinte, tako da žuta i plava zbog interakcije s laserom promijene boju, ali se ne skidaju ni nakon nekoliko tretmana.

 

19.09.2012. 13:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh