« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Kako ukloniti neugodne mirise

Mirisne svijeće i osvježivači su dobri u trenucima kada nemate puno vremena kako bi se riješili neugodnih mirisa, ali kako bi neugodne mirise iskorijenili u potpunosti savjetuje se koristiti nekim drugim metodama

Kako osvježiti miris prostora na prirodan način?
Kako osvježiti miris prostora na prirodan način? (Arhiva)
Više o

savjeti

,

ugodni mirisi

,

uklanjanje mirisa

Nekada članovi kućanstva ili kolege u uredu nisu nimalo svjesni da imaju određeni miris u prostoru koji će svaki gost čim uđe u njihov dom primijetiti. Kako bi se kućanstvo ili ured lako i brzo osvježilo pomoći mogu osvježivači u bočicama ili sprejevima koji će lako otpuštati miris, ali i mirisne svijeće nisu za baciti.

Isprobati možete i jedan odličan trik uz koji ćete miris u prostoru osvježiti u trenu. Potrebni će vam biti kora limuna, voda i raspršivač. Koru od limuna je potrebno skuhati u vodi, pa nakon toga ostaviti da se ohladi. Kada se voda ohladi treba ju odvojiti od kore i usipati u raspršivač. Na ovaj način ćete dobiti povoljan osvježivač zraka u kući.

Mirisne svijeće i osvježivači su dobri u trenucima kada nemate puno vremena kako bi se riješili neugodnih mirisa, ali kako bi neugodne mirise iskorijenili u potpunosti savjetuje se koristiti nekim drugim metodama.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

17.10.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh