« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
SAVJETI :)

Kako učinkovito osvježiti lice

Natečenim očima će pomoći krastavci tako da kriške svježih zelenih krastavaca stavite na oči i ostavite da djeluju oko 10 minuta

Samo par dobrih savjeta...
Samo par dobrih savjeta... (Arhiva)
Više o

savjeti

,

lice

,

svjež izgled

Svježi izgled lica često koće podočnjaci, problemi sa tenom, natećene oči ili crvene oči. Kako bi si pomogli u takvim situacijama u nastavku vam donosim nekoliko savjeta.

Protiv beživotne boje tena mogu vam pomoći namirnice koje sadrže voćne kiseline i vitamine, a boju možete oživjeti uz pomoć meda, bjeljanjka i limuna. Sve što trebate je pomiješati jedan bjelanjak koji je izlupan u snijeg, par kapi limuna i žličicu meda. Gotovu smjesu stavite na lice oko 10 minuta i zatim lice isperite mlakom vodom.

Natečene oči su najčešće posljedica neprospavanih noći, a crvenilo se može ukloniti uz pomoć kapi za oči koje se ne smiju koristiti dulje od tri dana. Natečene oči se uvijek mogu prekriti šminkom na način da se u unutarnji donji rub oka stavi crta bijelom olovkom. Bijela olovka će pomoći očima da izgledaju otvorenije i svježije.

Natečenim očima će pomoći krastavci tako da kriške svježih zelenih krastavaca stavite na oči i ostavite da djeluju oko 10 minuta. Zatim lice umite hladnom vodom. Ako nemate krastavce uvijek ih možete zamijeniti hladnim vrećicama čaja.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com


23.08.2021. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh