« Žene
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Kako ubiti muškarca? Jednostavno, prigovaranjem!

muškarci po definiciji imaju najviše povjerenja u svoju partnericu, čak i kad je upravo ona ta koja ih uzrujava, jer imaju manje prijatelja i osoba kojima vjeruju dovoljno

Pokušajte manje prigovarati
Pokušajte manje prigovarati (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

život

,

prigovaranje

Prigovaranje može ubiti muškarca, pokazalo je istraživanje čiji rezultati pokazuju da pretjerano prigovaranje tog tipa od strane žene, djece, obitelji ili prijatelja može udvostručiti rizik od smrti u srednjim godinama. 

Muškarci po definiciji imaju najviše povjerenja u svoju partnericu, čak i kad je upravo ona ta koja ih uzrujava, jer imaju manje prijatelja i osoba kojima vjeruju dovoljno da bi im se mogli otvoriti i požaliti.

Upravo se iz tog razloga stres nakuplja u njima i dovodi do raznih bolesti i prerane smrti, a naročito onaj koji je uzrokovan čestim svađama i stalnim osjećajem zabrinutosti - upravo takav stres slabi imunološki sustava i uzrokuje srčane bolesti. 

U slučaju da ste jedan od tih muškaraca, krajnje vam je vrijeme da pronađete osobu kojoj ćete povjeriti svoje probleme, pa i otići kod psihologa ako je potrebno, jer život vam je definitivno u opasnosti. 

29.07.2015. 20:26:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh