Metro-portal.hr

objavljeno 29.07.2015. 20:26:40
STVARNO?

Kako ubiti muškarca? Jednostavno, prigovaranjem!

muškarci po definiciji imaju najviše povjerenja u svoju partnericu, čak i kad je upravo ona ta koja ih uzrujava, jer imaju manje prijatelja i osoba kojima vjeruju dovoljno

Pokušajte manje prigovarati
Pokušajte manje prigovarati (Shutterstock)

Prigovaranje može ubiti muškarca, pokazalo je istraživanje čiji rezultati pokazuju da pretjerano prigovaranje tog tipa od strane žene, djece, obitelji ili prijatelja može udvostručiti rizik od smrti u srednjim godinama. 

Muškarci po definiciji imaju najviše povjerenja u svoju partnericu, čak i kad je upravo ona ta koja ih uzrujava, jer imaju manje prijatelja i osoba kojima vjeruju dovoljno da bi im se mogli otvoriti i požaliti.

Upravo se iz tog razloga stres nakuplja u njima i dovodi do raznih bolesti i prerane smrti, a naročito onaj koji je uzrokovan čestim svađama i stalnim osjećajem zabrinutosti - upravo takav stres slabi imunološki sustava i uzrokuje srčane bolesti. 

U slučaju da ste jedan od tih muškaraca, krajnje vam je vrijeme da pronađete osobu kojoj ćete povjeriti svoje probleme, pa i otići kod psihologa ako je potrebno, jer život vam je definitivno u opasnosti. 

29.07.2015. 20:26:40
http://metro-portal.hr/kako-ubiti-muskarca-jednostavno-prigovaranjem/93045/