« Seks
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
OPA :)

Kako su povezani depilacija i količina seksa?

Žene u danima kad su se depilirale bitno češće seksale, rastao im je interes za odnosima i seks je trajao neuobičajeno dugo

Depilacija bikini zone je - cool
Depilacija bikini zone je - cool (Dreamstime)
Više o

seks

,

depilacija

,

bikini zona

Bikini zona već je toliko eksploatirana u medijima da joj je sigurno muka, no mi je moramo ponovno spomenuti u kontekstu kvalitete seksualnog života. Naime, seksualna terapeutkinja Debra Herbernick posvetila je svoje vrijeme istraživanju koliko i kako žene depiliraju bikini zonu.

Gotovo 2.500 tisuće žena uključilo se u istraživanje, i to u rasponu od 18 do 68 godina, a za potrebe istraživanja trebale su voditi dnevnik tijekom pet tjedana, bilježeći sve o svom seksualnom životu i depilaciji intimne zone.

Rezultati su pokazali da se 42 posto žena nije niti jednom depiliralo u tom razdoblju, dok se 30 posto depiliralo jednom ili dva puta. Tri do pet puta to je napravilo 17 posto žena, dok je jedan posto njih to radilo više od jedanaest puta.

Gotovo sve žene koristile su britvicu, a pokazalo se da su se žene u danima kad su se depilirale bitno češće seksale, rastao im je interes za odnosima i seks je trajao neuobičajeno dugo.

Treba li reći: britvicu u ruke ili ...?

29.05.2016. 21:52:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh