« Seks
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Kako stvarno zadovoljiti partnericu

U poplavi savjeta o boljem seksu ponekad se vrijedi vratiti na same osnove, koje su izgleda u ovo doba internetske pornografije mnogi preskočili

Vratite se osnovama :)
Vratite se osnovama :) (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

savjeti

,

muškarci

,

najbolji savjeti

Ženski orgazam jednako je, a ponakad čak i više, važan muškarcima jer na taj način smatraju da su ispunili svoj zadatak i zadovoljili partnericu. No, kako nerijetko u tom procesu ne dođe do sretnog završetka, evo par savjeta.

Za početak, zaboravite sve što ste ikad vidjeli u pornićima. OK? Dobro, sad kad smo to riješili, vratimo se na početak - sve što trebate znati o seksu kako biste doveli partnericu do vrhunca je jednostavno i vi to zapravo već znate, samo ne radite ...

>> Muškarci se loše osjećaju kad žena ne doživi orgazam >>

Otvoreno razgovarajte o seksu, raspravite sva pitanja i odgovorite jedno drugome što vas uzbuđuje u seksu. To je najbolji početak kvalitetnog seksualnog života. Zatim, radite partnerici ono što biste željeli da ona radi vama i ne zaboravite da sam čin seksa nije jedini način da dođe do vrhunca.

>> Kako produljiti ženski orgazam >>

Tehnika je bitna ... ni veličina nije na odmet, ali ako ne znate što ćete s njom, opet ništa od svega. Stoga, provjerite je li partnerica dovoljno vlažna, jer ako nije, nije ni spremna za penetraciju.

I da, klitoris je čudesno mjesto na ženskom tijelu, no samo ako ga tretirate nježno .... 

27.09.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh