« Život
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Kako spasiti vezu za samo 20 sekundi

Dovoljno je dva puta dnevno po dvadeset sekundi ponoviti ovaj mali ritual i vaši će se osjećaji ponovno probuditi

Zagrljaj zlata vrijedi
Zagrljaj zlata vrijedi (DeviantArt)
Više o

oksitocin

,

zagrljaj

,

grljenje

Veza vam je krizi, niste baš sigurni da vaš muškarac i dalje želi biti s vama, a seksi donje rublje, striptiz i akrobacije u krevetu čine vam se nedovoljnim? Vjerovali ili ne, jedan od cjenjenijih bračnih savjetnika shvatio je da je recept za čvrstu vezu izuzetno jednostavan i traje samo dvadeset sekundi. 

U eksperimentu se pokazalo da muškarci, nakon što se primjeni recept, udaljuju od privlačne djevojke koja im se približava i niti ne pokušavaju s njom flertati ili je zavoditi. Jedini sastojak recepta je, inače, zagrljaj.

Da, ma kako to čudno zvučalo, ali zagrljaj u trajanju od 20 sekundi, dva puta dnevno, dovoljan je da očvrsne vašu vezu i da joj jednu potpuno novu dimenziju. 

Naime, zagrljaj će napuniti muškarca oksitocinom, hormonom maženja koji istovremeno stvara osjećaj povjerenja i vjernosti, tako da se osjeća potpuno zadovoljno, bez ikakve želje za nevjerom.

Maženje je obostrano ugodan doživljaj koji stvara veliku bliskost između osoba koji traje dugo nakon samog zagrljaja, tako da sve što treba napraviti kad niste sigurni je li sve u redu jest - zagrliti dragoga.

Parovima se preporučuje da zagrljaje uvedu kao običaj pri jutarnjem odlasku na posao i povratku s njega, što će kod oba partnera podići razine oksitocina i učiniti ih mirnijim, sretnijim i harmoničnijim osobama. 

Stoga, što se čeka?

06.01.2014. 21:51:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh