« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
HURAA!

Kako skinuti kile - partijanjem

Ljeto će donijeti i priličan broj zabava na kojima će, nedvojbeno, alkohol teći u potocima - pa kako onda paziti na kilažu?

Pazite što pijete
Pazite što pijete (Arhiva)
Više o

alkohol

,

mršavljenje

,

kokteli

,

partijanje

Mršavljenje, partijanje i alkohol obično ne mogu ići u istu rečenicu, no s tim se ne slaže Tanya Zuckerbrot, dijetetičarka i autorica bestsellera The F-Factor Diet. Naime, ona tvrdi da odricanje od alkohola može biti štetnije nego da nešto popijete, ali po određenim pravilima.

Dakle, prvo i osnovno, kao i kad idete na tulume u ostalo doba godine - prvo nešto pojedite pa tek onda krenite po alkoholu. Lagani obrok uvijek je dobra podloga za nastavak u tekućem obliku.

Drugo, ograničite se na jednostavne koktele, a margarite izbjegavajte u širokom luku - svaka ima čak 400 kalorija. Cosmopolitan ima 260 kalorija, a tekila s limunom ili votka s malo soka niti stotinu.

U slučaju da vidite da će tulum potrajati, obavezno između alkoholnih pića popijte veliku čašu vode. Ako vam ni to nije baš nešto, pokušajte s vinom - bevande i gemišti imaju po 125 kalorija, a možete ih popiti nekoliko.

Sljedeći dan obavezno vježbajte kako biste iz tijela izbacili toksine znojem i navalite na voće i povrće, i bit će kao da niste noć proveli za šankom!

30.06.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh