« Seks
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
OPA :)

Kako se žene pripremaju za seks

Svaka žena ima neki svoj mali ritual prije seksa, no kad sve zbrojimo i podijelimo, to će otprilike izgledati ovako kako smo opisali

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
Seksi rublje je uvijek dobar poticaj (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

seksi donje rublje

,

pripreme za seks

Žene imaju malo drugačiji odnos prema seksu od muškaraca, kojima je za pripremu dovoljno reći "Idemo", no nježniji spol potrudit će se napraviti što više svojih malih rituala koji će im pomoći da se što bolje užive u atmosferu.

Tako će cijeli dan paziti što jedu u slučaju da su sigurne da navečer slijedi seks, kako ne bi bilo problema s napuhavanjem ili, još gore, plinovima. Uz to, depilacija će biti obavezna, ne nužno kompletna, ali na dijelovima koje smatra osjetljivim - sigurno.

U te svrhe će i obaviti kompletnu higijenu u kupaonici kako bi bile mirisne na svakom dijelu tijela, odjenuti spareno donje rublje da se mogu skinuti sigurne u sebe i pripremiti romantičnu i seksi glazbu.

Naravno, pri ruci će biti i kontracepcija, ako nisu na piluli, i prije nego što se mužjak pojavi još jedan zadnji pogled u ogledalo uz osmijeh koji daje sigurnost ...

Kad sve to znaju, zašto onda muškarci navale kao da ništa od toga nije važno?

23.04.2015. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ¸Tom
    24.04.2015. 09:10
    Tko piše ove tekstove (ili kopira)?!? Iz iskustva tvrdim da 99% navedenoga nije istina. Molim Vas da se uozbiljite i ljudima ponudite realniji istinitiji sadržaj temeljen na činjenicama, a ne na nagađanju i kopiranju.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh