« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
SAVJETI

Kako se riješiti stvari koje vas sprječavaju da budete sretni

Nemojte se zadovoljiti zadanim postavkama u životu- umjesto toga, usudite se izmijeniti i napredovati, život će vam odmah postati ljepši

Sindrom koji treba stvatiti ozbiljno
Sindrom koji treba stvatiti ozbiljno (Pixabay)
Više o

sreća

,

navike

Većina ljudi žive cijeli svoj život prema zadanim postavkama, ne shvaćajući da sve mogu prilagoditi. Nemojte biti jedan od njih. Nemojte se zadovoljiti zadanim postavkama u životu. Usudite se izmijeniti i napredovati.

Istina je da nećete uvijek biti prioritet drugima, i zato morate biti prioritet sebi. Naučite poštovati sebe, voditi brigu o sebi i postati svoj sustav podrške. Vaše potrebe su važne", piše u nastavku.

Pročitajte na što trebate obratiti pažnju i izbjegavati u svom životu: 

Dopuštati da tuđa mišljenja kontroliraju vaš život - na kraju krajeva, računa se ono što vi mislite o sebi, a ne što drugi misle. Ponekad morate učiniti što je najbolje za vas i vaš život, a ne što je najbolje za druge. 

Ne činiti ništa - svaki dan je nova prilika za izbor. Odaberite promjenu. Odaberite uključivanje svjetla i prestanite se brinuti zbog nesigurnosti i sumnji. Radite ono na što ste ponosni. Odlučite što doista želite živjeti, upravo sada.

Neodlučnost oko onoga što želite - kada ste strastveni, imate energiju. Isto tako, kad vam nedostaje strast, vaša je energija niska i neproduktivna. Odlučite što želite, a zatim s puno strasti krenite prema tome.

Odugovlačenje s ciljevima koji su vam važni - u životu imamo dva osnovna izbora: prihvatiti uvjete kakvi postoje ili prihvatiti odgovornost za njihovo mijenjanje. Nemojte odustati od pokušaja da učinite ono što doista želite učiniti. Kada postoji ljubav i nadahnuće, ne možete pogriješiti. Za godinu dana poželjet ćete da ste što ranije započeli.

Sramiti se zbog prošlih neuspjeha - vaša prošlost nije isto što i vaša budućnost. Samo zato što ste pogriješili jučer, prije šest mjeseci ili zadnjih 16 godina nema utjecaj na današnji trenutak. Važno je ono što radite sada.

09.04.2020. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh