« Život
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
CMOOK

Kako se ljubiti najbolje na svijetu

Kako pogoditi vrijeme za prvi poljubac? Ako neprestano gleda u vaše usne, možete biti sigurni da ih želi na svojima

Prvi poljubac neka bude u pravom trenutku
Prvi poljubac neka bude u pravom trenutku (Arhiva)
Više o

žene

,

prvi poljubac

,

poljubac

,

ljubljenje

,

muškarci

Ljubljenje je početak svake veze i prvi poljubac je možda i najvažniji dio cijele priče. Ako se i inače volite ljubiti, dajemo vam nekoliko savjeta za najbolje poljupce na svijetu.

Prvi poljubac je onaj za kojeg nikad ne znate kad biste ga trebali dati, jer je na sastancima vrlo teško odrediti trebate li uopće poljubiti djevojku. No, u tri situacije definitivno morate dati poljubac, jer ga partnerica želi.

Kad joj se približite, a ona i dalje gleda ravno u vaše oči i ne skreće pogled, na taj vam način daje jasan znak da želi poljubac, pa se nastavite polako približavati i spustite nježan poljubac na njene usne. Ako se ne odmakne nakon toga, izabrali ste najbolji mogući trenutak.

Jednako tako, ako neprestano gleda u vaše usne, možete biti sigurni da ih želi na svojima. Za svaki slučaj pogledajte je u oči, pa u usne i zatim opet u oči, da bi joj dali jasan znak da ste shvatili i polako krenite prema poljupcu.

Za kraj, najjasniji znak da želi poljubac je ako vas dodiruje po rukama, ramenima ili leđima tijekom razgovora, pa je jednostavno pogledajte u oči i dajte joj poljubac.

Naravno, obavezno je u takvim slučajevima imati svjež dah, što znači pranje zubi prije izlaska, vodica za ispiranje i zubni konac, a osvježivač daha u džepu je dio obavezne opreme za izlazak.

Sretno!

23.08.2013. 21:30:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh