« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana
SAVJETI

Kako se iz negative prebaciti u pozitivu

Kako bi bili pozitivni važno je da budete okruženi ljudima koji su pozitivni, što znači da što manje vremena provodite sa osobama koje su negativne i stalno kukaju

Prebacite se na pozitivu
Prebacite se na pozitivu (Arhiva)
Više o

pozitivno razmišljanje

,

negativno razmišljanje

,

savjeti

Svaka osoba koja želi imati pozitivan život mora razmišljati pozitivno kako bi joj se počele događati pozitivne stvari. Sve što osobu čini nesretnom treba izbjegavati!

Nikako se ne smijete zamarati sa onim stvarima na koje ne možete utjecati. Ono što vi trebate napraviti za sebe same je okrenuti se svom unutarnjem životu i sebi.

Kako bi bili pozitivni važno je da budete okruženi ljudima koji su pozitivni, što znači da što manje vremena provodite sa osobama koje su negativne i koje kukaju jer se negativne emocije vrlo lako prenose.

Ako se druženje s takvim ljudima nikako ne može izbjeći najbolje je da se u njihovoj blizini isključite maksimalno koliko možete i da ne dozvolite da njihovo mišljenje utječe na vas. Najbolje je da većinu vremena provodite sa nasmijanim i sretnim ljudima koji su pozitivni jer se pozitiva lako prenosi s osobe na osobu.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/Ženski svijet
13.10.2017. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh