« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
SAVJETI :)

Kako pročistiti organizam

Za organizam je najzdravije jutro započeti kombinacijom limuna i vode, tako da iscjedite pola sviježeg limuna u čašu tople vode, pa popijete na tašte

Samo zdrava hrana...
Samo zdrava hrana... (Arhiva)
Više o

detoksikacija

,

voda

,

čišćenje organizma

Zdravlje je naše najveće bogatstvo i trebamo ga čuvati što je više moguće. Kada nam se nakupe štetne tvari u organizmu riješiti ih se možemo detoksikacijom, koja će naš organizam očistiti iznutra. 

Za detoksikaciju organizma najvažnija je voda, zato ju pijte u velikim količinama, minimalno 8 čaša dnevno. Za organizam je najzdravije jutro započeti kombinacijom limuna i vode, tako da iscjedite pola sviježeg limuna u čašu tople vode, pa popijete na tašte.

Voda u kombinaciji sa limunom pruža energiju, a nakon nekog vremena se počinju skidati i kile.

Sa jelovnika izbacite prženu i pečenu hranu, a konzumirajte što više voća! Bilo da je svježe, isjceđeno, suženo ili smrznuto, voće će vaš organizam nahraniti potrebnim vitaminima i napuniti vas energijom.

Osim voća za organizam je jako zdravo i povrće, kojeg možete konzumirati u kuhanom ili dinstanom obliku, a možete ga i pripremiti na pari. Pripremanjem povrća na pari, povrće zadržava sve potrebne vitamine i minerale, koji su potrebni vašem organizmu.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

13.07.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    13.07.2021. 10:03
    paprika je zakon
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh