« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana
SAVJETI

Kako privući novac u kuću

Ne treba biti kriza i recesija da bi nam trebalo više novaca, ali u takvim situacijama poželjno je znati što više trikova za privlačenje novca

Privucite novac u kuću
Privucite novac u kuću (Arhiva)
Više o

Feng shui

,

savjeti

,

novac

,

privlačenje novca

Privući novac nije nemoguće, time se još davno bavio i feng shui, drevna kineska vještina usmjeravanja energija u domu, no i naši stari imaju par trikova u rukavu koje vrijedi proučiti i zapamtiti.

Vjerovanja naših starih kažu da se novac prijateljima ne posuđuje utorkom, a povišica se traži srijedom tijekom dana. U svakom slučaju sve poslove vezane uz novac treba raditi tijekom jutra, jer večernje i noćne operacije tog tipa vode u propast.

Što se tiče plaće, ona treba prenoćiti u vašoj kući, no u moderna vremena to se odnosi na vaš račun. Tek tada će vas novac zavoljeti, kažu naši stari, pa na dan kad vam sjedne plaća nemojte s njega podići niti kune, a ako imate trajne naloge, neka se realiziraju 24 sata nakon što novac stigne na račun.

>> Feng shui za privlačenje novca >>

Par vjerovanja graniči s praznovjerjem, no svejedno ih treba znati - ako zviždite u svojoj sobi, novaca neće biti u kući, jednako kao i u slučaju da mrvice sa stola čistite rukom, a ne mokrom krpicom.

Jednako tako, u džepove kaputa u ormaru stavite sitan papirnati novac, kod nas je to 10 kuna, a ni slučajno nemojte stavljati novac u probušene džepove. Susjedima nemojte posuđivati sol ili kruh, jer će tada financijska sigurnost prijeći njima.

Metla u kući treba stajati tako da joj drška bude na podu, a u najmanjem pretincu novčanika treba čuvati novčanicu male vrijednost presavijenu u trokut. Društvo joj treba raditi sretna novčanica - prvi novac zarađen od nekog posla ili onaj koji vam je dao netko dobar - taj se novac nikad, ali nikad ne troši.

Kovanice trebate čuvati, a novčanik vam nikad ne smije biti prazan -  barem par kovanica uvijek morate imati sa sobom. U kući uvijek mora biti jedna velika novčanica koju morate čuvati barem godinu dana, kako bi se napunila vašom energijom i počela privlačiti drugi novac.

Za kraj, nemojte krasti tuđu sreću - novac koji ste zaradili nepošteno, dobili na kocki ili ga našli ne donosi sreću, pa ga nemojte zadržavati kod sebe - potrošite brzo ili podijelite prosjacima.

05.09.2023. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh