« Žene
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Kako prepoznati pravog ženskara

Treba li vam muškarac kojem je jedina želja da vas što prije odvuče u krevet i zatim krene loviti drugu?

Pazite da ne postanete samo još jedna recka na pojasu
Pazite da ne postanete samo još jedna recka na pojasu (Arhiva)
Više o

profil

,

muškarac

,

karakteristike

,

ženskar

,

zavodnik

Svakoj ženi laska kad joj se približi zgodan muškarac i počne lagano komplimentirati, no često se radi o ženskaru kojem je jedina ideja kako odvući što više žena u krevet. Iako u ovo moderno doba ima sve više žena koje nemaju ništa protiv toga, vrijedi znati prepoznati takvog muškarca po njegovom ponašanju.

Ženskari obično kreću u lov na žene za koje su procijenili da imaju nisko samopouzdanje, pa zato koriste sva oružja koja imaju na raspolaganju kako bi takvu ženu potaknuli da se ponovno osjeća posebno i poželjno. To uključuje velik broj pretjeranih romantičnih gesti, no ako nemate visoko mišljenje o sebi, najčešće takav pristup daje rezultate.

No, čak i kad vas odvede na večeru pod svijećama, njegove će oči stalno pretraživati prostoriju u potrazi za sljedećom potencijalnom metom, pa vam je to prvi znak za uzbunu. Prevelik buket ruža uz neku nezaobilaznu i izlizanu frazu o ljepoti ruža koja tamni kraj vaše također vam može dati do znanja da nešto nije u redu. 

Definitivna potvrda da ste naletjeli na ženskara je uporno izbjegavanje vašeg imena. Ako ste uvijek ljepotica ili slatkica, znajte da pokušava izbjeći situaciju u kojoj bi mogao pobrkati vaše ime s imenom nege druge lovine, pa bi bilo vrijeme da odlučite - jeste li žena za jednu noć ili niste.

23.04.2013. 09:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh