Metro-portal.hr

objavljeno 23.04.2013. 09:06:00
SAVJETI

Kako prepoznati pravog ženskara

Treba li vam muškarac kojem je jedina želja da vas što prije odvuče u krevet i zatim krene loviti drugu?

Pazite da ne postanete samo još jedna recka na pojasu
Pazite da ne postanete samo još jedna recka na pojasu (Arhiva)

Svakoj ženi laska kad joj se približi zgodan muškarac i počne lagano komplimentirati, no često se radi o ženskaru kojem je jedina ideja kako odvući što više žena u krevet. Iako u ovo moderno doba ima sve više žena koje nemaju ništa protiv toga, vrijedi znati prepoznati takvog muškarca po njegovom ponašanju.

Ženskari obično kreću u lov na žene za koje su procijenili da imaju nisko samopouzdanje, pa zato koriste sva oružja koja imaju na raspolaganju kako bi takvu ženu potaknuli da se ponovno osjeća posebno i poželjno. To uključuje velik broj pretjeranih romantičnih gesti, no ako nemate visoko mišljenje o sebi, najčešće takav pristup daje rezultate.

No, čak i kad vas odvede na večeru pod svijećama, njegove će oči stalno pretraživati prostoriju u potrazi za sljedećom potencijalnom metom, pa vam je to prvi znak za uzbunu. Prevelik buket ruža uz neku nezaobilaznu i izlizanu frazu o ljepoti ruža koja tamni kraj vaše također vam može dati do znanja da nešto nije u redu. 

Definitivna potvrda da ste naletjeli na ženskara je uporno izbjegavanje vašeg imena. Ako ste uvijek ljepotica ili slatkica, znajte da pokušava izbjeći situaciju u kojoj bi mogao pobrkati vaše ime s imenom nege druge lovine, pa bi bilo vrijeme da odlučite - jeste li žena za jednu noć ili niste.

23.04.2013. 09:06:00
http://metro-portal.hr/kako-prepoznati-pravog-zenskara/77725/