« Seks
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
HE HE

Kako prepoznati pravi orgazam?

Da, grozan naslov ... pitate se do čega je to došlo kad treba naučiti prepoznati pravi orgazam, no kad znamo koliko često se fejka - jednostavno moramo objasniti

Za one s manje iskustva
Za one s manje iskustva (Shutterstock)
Više o

orgazam

,

glumljeni orgazam

,

znakovi

,

pravi orgazam

Orgazam je tema o kojoj se obično razgovara onako, ispod glasa s povjerljivom osobom, što je pogrešno jer bi ta osoba uvijek trebala biti - partner.

No, kako očito nije jer sve veći broj istraživanja pokazuje da i muškarci i žene glume orgazme naveliko, evo kako ćete prepoznati da ipak nije gluma za Oscara nego prava stvar.

Vodič je za muškarce, naravno, jer žene samo trebaju obratiti pažnju na jednu stvar - spermu.

Dakle, znakovi da je orgazam pravi su:

Disanje se mijenja - čini vam se da je ovo nešto što se može odglumiti? Hmm, ne baš, jer kako se žena približava orgazmu disanje postaje sve pliće, nepravilnije i brže, što baš i nije tako jednostavno za odglumiti.

Koža se mijenja - većini žena pojavit će se crvenilo na prsima, posebice između grudi. Također, kapljice znoja na istom dijelu tijela pouzdan su znak da ste „odradili" posao kako treba. Da vidimo kako će to odglumiti!

Oči se mijenjaju - iako ovaj način provjere svakako nije bez mana (primjerice, što ako dotična žmiri za vrijeme orgazma?), jedan od jasnih znakova da je žena doživjela vrhunac je i kratkotrajan gubitak fokusa, kad oči na sekundu-dvije postanu mutne.

Tijelo postaje napeto - ne na onaj loš način. Uoči i za vrijeme orgazma svi se mišići na tijelu stegnu kako užitak prolazi njime.

Zidovi se skupljaju - koji vražji zidovi, zasigurno ćete pomisliti? Vaginalni, naravno. Za vrijeme orgazma stjenke rodnice se na nekoliko sekundi stegnu, što ćete zasigurno osjetiti ukoliko zaboravite na svoj prst unutra - ili nešto drugo.

Eto, ako uspijete primjetiti svih pet znakova, možete biti ponosni frajer koji je upravo uspješno zadovoljio svoju partnericu!

23.04.2016. 22:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh