« Život
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
MA DA?

Kako prepoznati da vas partner vara? Ne slaže se s vašim roditeljima...

Održavanje udaljenosti od roditelja svog partnera može biti pokazatelj nezainteresiranosti u braku, ili barem u poštovanju monogamije

Kako provaliti nevjernog partnera
Kako provaliti nevjernog partnera (Arhiva)
Više o

preljub

,

nevjera

,

roditelji

,

slaganje

Nevjernih ima i dalje kao u priči - broj razvoda to potvrđuje bolje od ičeg drugog. No, kako prepoznati nevjernog partnera? Savjeta je poprilično, a zanimljivo istraživanje provedeno u Italiji daje jedan novi pristup koji se čini učinkovitim, barem za Mediterance...

Naime, prema prvom talijanskom dating siteu za upoznavanje izvanbračnih partnera, incontri-extraconiugali.com, čak 45 % muškaraca priznalo je da su varali svoje partnerice u prošlosti, dok isto priznaje 20 % žena.

Kako bi ljudima pomogli u otkrivanju jesu li njihove sumnje opravdane, kanadski dating site Ashley Madison napravio je istraživanje. Ono je pokazalo kako 61 % preljubnika (od 1400 ispitanih) priznaje da nije blisko s roditeljima svog partnera.

Stoga, izbjegava li vaša bolja polovica obiteljska druženja, mogla bi imati grižnju savjesti, piše Daily Star.

Terapeutkinja za parove i autorica knjige The New Monogamy: Redefining Your Relationship After Infidelity, Tammy Nelson objasnila je: "Održavanje udaljenosti od roditelja svog partnera može biti pokazatelj nezainteresiranosti u braku, ili barem u poštovanju monogamije."

Gotovo polovica preljubnika kaže da roditelje partnera vidi jednom godišnje ili čak i manje.

"Ako vas nije briga za roditelje vašeg partnera i nije vas briga što oni misle o vama, manje toga ćete izgubiti ako vas uhvate u varanju."

Nedavno istraživanje pokazalo je i kako žene koje lažiraju orgazme tijekom seksa češće varaju svoje partnere

04.01.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh