« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SUVIŠNI SLOJEVI

Kako pravilno njegovati kožu vrata

Tijekom zime naša se koža vrata skrivala, ali s toplijim danima je otkrivamo – zato je važno znati pravi način kako je osvježiti

vrat koža njega
vrat koža njega (Romina N McGuinness/MWN)
Više o

Jamie Foxx rođendan

,

Taylor Swift rođendan

,

Avenue Ball

,

Zemljani

Mnogo više pažnje posvećujemo svome licu, a kožu vrata zapravo ne možemo vidjeti, pa svoj vrat vrlo često zanemarujemo i tijekom zime ga držimo pod debelim slojevima odjeće i šalova.

Tijekom zime koža vrata, koja je tanka i osjetljiva, može postati suha i iritirana. S toplijim danima otkrivamo više kože na vratu, pa se o njoj potrebno i više brinuti i to pomoću pilinga.

Evo kako to činiti:

Potrebno je gledati prema gore kako bi koža vrata bila zategnuta. Nanesite sredstvo za piling na prednju i bočne strane vrata i 60 sekundi masirajte kožu kružnim pokretima.

Budući da je koža vrata nježna i osjetljiva, važno je koristiti sredstvo koje ne sadrži prirodna zrnca kao što su ljuske oraha, koštice marelice ili neke druge sjemenke jer one mogu grepsti i iziritirati vašu kožu.

Pokušajte malo jače pritiskati kožu kad je ribate i masirate. Nakon masiranja je osušite tapkanjem, također kako biste izbjegli iritaciju.

Piše: Romina McGuinness/Metro World News
18.05.2010. 19:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh