« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
BIZNIS

Kako povećati produktivnost pomoću AOC prijenosnog USB-C monitora

Ovaj monitor u veličini od 15.6 inča ima i sklopivu futrolu (zaštitu za zaslon) koja može služiti kao stalak koji omogućuje korištenje monitora u portretnom ili pejzažnom načinu rada

Sjajan prijenosni monitor
Sjajan prijenosni monitor (AOC)
Više o

AOC

,

prijenosni monitor

Specijalist za monitore AOC nedavno je predstavio svojim korisnicima jednostavno rješenje za povećanje produktivnosti - novi prijenosni USB-C monitor AOC I1601FWUX.

Ovaj monitor u veličini od 15.6 inča ima i sklopivu futrolu (zaštitu za zaslon) koja može služiti kao stalak koji omogućuje korištenje monitora u portretnom ili pejzažnom načinu rada. USB-C predstavlja signal i priključak za napajanje u jednom, zbog čega ovaj multi-monitor korisnici mogu koristiti gdje god se nalaze, bez stvaranja nereda mnoštvom kablova i konektora. AOC I1601FWUX monitor služi kao dodatni zaslon za prijenosna računala, a idealan je i za korištenje na nekom poslovnom ili privatnom putovanju.

Zamislite situaciju da ste na šestosatnom putovanju vlakom ili na dugom letu i da radite na vašem prijenosnom računalu, a da vas po dolasku očekuje važan sastanak na kojem ćete se, umjesto opuštenog rada na velikom, opet umarati radeći na vrlo malom zaslonu.

I dok je rad na prijenosnim računalima postao prevladavajući način rada među poslovnjacima koji često putuju, zasloni na kojima rade ne nude istu mogućnost produktivnosti kao rad na uredskim računalima. Današnja prijenosna računala imaju zaslone veličine 15.6 ili najviše 17 inča, dok su ultrabook laptopi opremljeni čak i manjim zaslonima.

Zbog toga može biti zaista teško istovremeno na zaslonu imati otvorene, primjerice, proračunsku tablicu i mailove. Upravo u takvim situacijama je AOC I1601FWUX prijenosni monitor s USB-C portom idealno rješenje. Full HD, 15.6 inčni IPS zaslon proširuje vidno polje za korisnike i omogućuje stvaranje dodatnog prostora za rad. Dva monitora na kojima se radi istovremeno štede vrijeme i energiju uložene u konstantno otvaranje i zatvaranje te prebacivanje između otvorenih prozora. Ovaj prijenosni monitor odlično funkcionira i u uredskom okruženju, a zahvaljujući USB-C portu, vrlo jednostavno se može ponijeti na teren, bez velikih i teških adaptera i mnogo kablova.

Također, AOC I1601FWUX monitor bit će zanimljiv i studentima jer će im pružiti dodatne mogućnosti, poput jednostavnijih priprema i držanja prezentacija u prostorima gdje nema projektora. Ovaj monitor se može jednostavno dodati drugom studentu ili se okrenuti prema grupi studenata za vrijeme trajanja prezentacije.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

Odličan primjer povećane produktivnosti uz korištenje AOC-ovog prijenosnog monitora dolazi iz DZH Phillipsa, 18. najveće tvrtke za računovodstvo i savjetovanje u Zaljevskom području San Francisca. To je područje poznato po imućnim klijentima koji zahtijevaju složene računovodstvene i revizijske usluge. Stručnjaci za računovodstvo iz DZH Phillipsa vrlo često rade s klijentima na riješavanju njihovih kritičnih financijskih poteškoća, na način da ih posjećuju u njihovim uredima ili provode njihove financijske analize na terenu. U DZH Phillipsu su vrlo brzo zaključili da im je nedostatak multi-monitora na sastancima izvan njihovih ureda bio veliki teret. Unatoč najnovijim prijenosnim uređajima, prostran monitor bio je ono što im je nedostajalo. Usporedba i provjera pravnih i financijskih dokumenata, analiza proračunskih tablica ili izrada financijskih izvještaja, bile su prilično teške za ostvariti uz samo jedan monitor na kojem su mogli raditi.

Na prijedlog njihovog IT odjela, DZH Phillips je opremio sve zaposlenike upravo AOC prijenosnim monitorima.

Kevin O'Conell, upravitelj revizije iz DZH Phillipsa, kazao je kako je ta odluka povećala produktivnost njihovih zaposlenika za 25% i istaknuo: "U svijetu u kojem su dnevna migracija i rad na daljinu postale svakodnevna činjenica, većina poslovanja mogla bi imati koristi od ulaganja u AOC monitore. Također, njihova vrijednost u odnosu na cijenu je sjajna!"

AOC I1601FWUX monitor ima 15.6 inčni IPS širokokutni zaslon sa živopisnim bojama i širokim kutevima gledanja, Full HD (1920 x 1080 piksela) rezoluciju, automatsko naginjanje u stranu za postavljanje u okomit ili vodoravan položaj i brzi USB-C priključak koji istovremeno služi za konekciju signala monitora i napajanje.

AOC I1601FWUX -1.699 kn (bez PDV-a) 

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

06.09.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh