« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
FENG SHUI

Kako popraviti energiju doma svijećama

Svijeće, prema Feng Shuiju, mogu napraviti prava mala čuda za prostor u kojem boravite, pa evo koje boje treba odabrati i kamo postaviti

Popravite energiju doma raznim svijećama
Popravite energiju doma raznim svijećama (Arhiva)
Više o

uređenje doma

,

Feng shui

,

svijeće

,

boja svijeća

,

pozitivna energija

Feng Shui, drevna kineska vještina kontrole toka energije u prostoru u nekim situacijama preporučuje upotrebu svijeća različitih boja za poticanje i širenje pozitivne energije, uz cijeli niz popratnih korisnih učinaka. 

Crvene svijeće pojačat će ljubav u prostoru. Preporuka majstora Feng Shuija je - zapaliti devet svijeća kasno popodne u središnjem dijelu najdaljeg dijela prostorije, ako gledate od ulaza. Na taj ćete način uravnotežiti energije u domu.

>> Feng shui za privlačenje novca >>

Plave svijeće donose kreativnost i daju inspiraciju, a potrebno je postaviti osam plavih svijeća u lijevi ugao doma, najbolje ih je zapaliti navečer. Svijeće bi trebale biti mirisne, a najbolje će djelovati mirisi ružmarina ili limuna.

>> Feng shui na radnom stolu >>

Zelene svijeće daju energiju, preciznije, zamjenjuju jin u hladnim i depresivnim prostorijama jangom. Kraj ulaza postavite tri zelene svijeće jednu kraj druge i zapalite ih, po mogućnosti mirisne koje će domom proširiti miris lavande.

>> Feng shui kuhinja: energija i blagostanje >>

Žute svijeće utječu na zdravlje, naročito na artritis, cirkulaciju i suhu kožu. Postavite pet žutih svijeća kvadratnog oblika na kuhinjski stol i zapalite jednom dnevno na nekoliko minuta.

26.06.2015. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh