« Žene
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
HE HE

Kako odmah prepoznati nezrelog muškarca

Nezreli muškarci nisu baš tražena roba na tržištu, stoga evo nekoliko savjeta kako ga prepoznati unaprijed i izbjeći frustracije i probleme

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

veze

,

muškarci

,

nezreli muškarci

,

djetinjasti muškarci

Muškarci koji nisu još odrasli, da budemo pristojni, obično frustriraju svoje ljepše polovice koje se pitaju gdje su im bile oči kad su se odlučile za nezrelog tipa. Ako i vi spadate u tu kategoriju, sigurno znate koje su karakteristike nezrelog muškarca, no za one koje to još nisu iskusile, evo par naputaka.

>> Je li vaš muškarac nezreo >>

Nezreli muškarac, za početak, nema siguran posao. OK, danas niti jedan posao nije siguran, no kad upoznate lika koji će vam reći da se bavim raznim stvarima, možete biti sigurni da zapravo ne radi ništa.

Kad ste već odlučili prisluhnuti što razgovara s prijateljima, ako čujete da se hvali jednonoćnim vezama, možete se odmah pokupiti jer on dužu vezu nije do sada imao, pa prepustite to "veselje" nekoj drugoj.

>> Pet znakova da vaš muškarac nikad neće odrasti >>

Planovi za budućnost takvim su likovima strani pojam i najdalje što može razmišljati jest što će raditi za tjedan dana, ako i toliko. To vam odmah daje do znanja sljedeću stvar - ne želi se vezati jer, eto, on je slobodan duh (no ipak bi s vama rado završio u krevetu), a i sebičan je, jer mu je stalo samo do njegovih užitaka. 

Nezreo muškarac uvijek pronalazi krivca za vlastiti neuspjeh u nekom drugom, što vam je definitivan znak da je to osoba koja nije za vas.

23.06.2014. 13:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh