« Život
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Kako naći ljubav online bez selfieja i fraza

Bez obzira na svu popularnos selfieja i ma kako vi sebi seksi izgledali kad napućite usne i ispod napišete neku frazu, to vam neće pomoći da nađete nekoga online

Online upoznavanje je danas najčešće
Online upoznavanje je danas najčešće (Shutterstock)
Više o

veze

,

online upoznavanje

,

stranice za upoznavanje

Ljubavne veze sve češće započinju onlne upoznavanjem, što jasno govore i brojke - svaki se treći par u zapadnim zemljama upoznao preko inerneta. No, koliko god to bilo popularno, ovakav način upoznavanja nosi i više zamki nego što ih je ikad bilo.

Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokušalo je doći do odgovora kako bi vam trebao izgledati profil na društvenim mrežama koji će ostaviti dobar dojam na potencijalnog novog partnera. Naime, gotovo polovina ljudi prije prvog spoja provjerava drugu osobu na društvenim mrežama i prema tome ocjenjuje hoće li uopće doći na spoj.

Tako su selfieji prilično omraženi, tvrde ispitanici, a najgore prolaze oni klasični, u kupaonici s napućenim usnama i licem s previše šminke. 

Slike s kućnim ljubimcima u parku ili na livadi prolaze puno bolje, a i inače su profili na kojima se vidi da je osoba aktivna i bavi se trčanjem, jogom ili ide u teretanu traženiji i bolje ocijenjeni od partijanerskih.

Uz to, nije loše imati i dobro raspoređene ključne riječi, pa su tako popularne žene koje navode da su iskrene, spontane i sportskog duha, dok su za muškarce najbolji opisi duhovit, ambiciozan, pustolovan i spontan.

Eto, sad kad znate što se traži, pročistite malo profil na Fejsu ...

21.04.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh