« Život
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako možete poboljšati svoju vezu

Ako osjećate da vam je veza dospjela u slijepu ulicu, nemojte kriviti isključivo svog dragog, ima tu i vaše krivnje

Probleme treba rješavati odmah
Probleme treba rješavati odmah (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

bolji odnosi

Veze su krhke biljke koje treba neprestano zalijevati i paziti kako bi uspjele i opstale, a prva pogreška koju radimo je da za sve probleme optužujemo partnera, izbjegavajući ponijeti svoj dio odgovornosti.

Žene su sklone takvom pojednostavljivanju situacije, pa da vidimo što ljepši spol može napraviti za kvalitetnu vezu. Za početak, nemojte se prema dragome ponašati kao da je vaše vlasništvo i uzimati ga zdravo za gotovo. On je svojevoljno ušao u vezu s vama, pa može jednako tako i otiči (ovo, naravno, vrijedi za oba spola).

>> 5 loših navika koje vam mogu uništiti vezu >>

Uz to, muškarci iskreno mrze kad se netko istresa na njima. Da, i oni to rade ponekad, no istraživanja su pokazala da svoje frustracije rjeđe iskaljuju na drugima. Stoga, nemojte ga za svaku greškicu razapinjati i nabijati mu osjećaj krivice, brzo će mu to dojaditi ...

>> 5 neromantičnih savjeta za uspješnu vezu >>

Sputavanje partnera takođe je siguran put u probleme, pa i raskid veze, jer ako se bilo koji od partnera osjeća kao lav u kavezu i misli da je zakinut za svoju slobodu, to ne može završiti na dobar način.

Za kraj - svađajte se kad je to stvarno potrebno, a ne iz gušta ...

>> Kratki vodič za kvalitetno svađanje u ljubavnoj vezi >>

08.07.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh