« Život
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Kako jednostavno učvrstiti vezu

Konstruktivna svađa je jedna stvar, a stalno zanovijetanja nešto potpuno drugo, pa ga definitivno treba izbjegavati želite li da vam veza opstane

Samo malo više razumijevanja ...
Samo malo više razumijevanja ... (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

veze

,

savjeti

,

razgovor

Veze treba pažljivo održavati, kao da se radi o skupocjenom gadgetu, tumače stručnjaci za međuljudske odnose i predlažu par jednostavnih trikova kojima ćete svoju vezu učiniti čvršćom i boljom za oba partnera.

Naime, za dobru vezu na prvom je mjestu potrebno razumijevanje među partnerima, što uključuje dobronamjeran pristup - fokusirate se na ono što cijenite kod partnera i pohvalite ga za to.

>> 5 neromantičnih savjeta za uspješnu vezu >>

S druge strane, manama treba pristupati pažljivo, kroz obziran razgovor i to čim vam nešto počne smetati - nikako to ne ostavljajte za kasnije. Proći će mjeseci i godine, loše misli će se gomilati i kad napokon puknete, puknut će i vaša veza.

>> Nova pravila veze za sretne parove >>

Kritike treba svesti na minimum i pokušati sagledati sve s jedne vedrije strane - ako partner/ica stalno kasni pet minuta, nemojte od toga raditi dramu nego stvar okrenite na šalu, to će biti puno učinkovitije od prijekornih pogleda ili riječi.

21.09.2014. 17:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh