« Život
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
HEJTERI

Kako izbjeći svađe na svom zidu na Facebooku

Facebook je odlična platforma za razmjenjivanje mišljenja i stavova, ali konstruktivne rasprave često se pretvore u političke koje katkad uopće nemaju veze s onim što ste objavili

Palac dolje hejterima
Palac dolje hejterima (Arhiva)
Više o

Facebook

,

svađanje

,

hejteri

Ako vam se prečesto događa da vaš zid na Facebooku postane mjesto za žučne svađe vaših Facebook prijatelja, naročito onih koji se međusobno ne poznaju, evo par trikova koji će vam pomoći da se to više ne događa.

Da biste to spriječili najlakše je jednostavno prestati objavljivati statuse koji mogu imati neke političke konotacije. No, ako volite komentirati društvena i politička događanja ne morate odustati od toga samo da biste se riješili ljudi koji vam 'spamaju' svaku objavu.

Postoji način kako objaviti status i kontrolirati publiku koja ga vidi.

Ključno je napraviti listu koju ćete primjerice nazvati 'Politika'. Na nju dodajte ljude koje želite da vide vaše političke statuse i prilikom objave posta označite tu kategoriju kao vašu 'target' publiku.

Na taj načinvaša objava bit će vidljiva samo izabranim ljudima s vaše liste.

Ovo će vam uštedjeti mnogo živaca, ako postoji neka osoba koja vam često svaki vaš dugo smišljani status 'upropasti' neprimjerenim komentarima.

Na ovaj način možete ograničiti publiku za bilo koju objavu i tako kontrolirati tko će vidjeti ono što objavljujete bilo dase radi o statusima, poveznicama, glazbi...

22.11.2015. 13:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh