« Seks
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
LAKO JE

Kako izbjeći probleme u seksu

Prva i osnovna stvar koja kvari doživljaje u krevetu je ukočenost, pa kad poradite na tome i sredite problem, ostalo je lako

Opuštenost je ključ
Opuštenost je ključ (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

najbolji seks

,

opuštenost

,

želje u seksu

Seks nije jednostavan ženama kao muškarcima - oni se uzbude, slijedi penetracija i orgazam, pa nakon toga spavanje s veselim osmijehom na licu. Žene, s druge strane, trebaju atmosferu kako bi se ubacile u pravo raspoloženje da bi uopće mogle početi razmišljati o seksu.

Stoga, prva stvar koju treba napraviti jest - opustiti se. No, kako to baš i nije jednostavno, jer je potrebno povjerenje u partnera i sigurnost u događanja u krevetu, dobro bi bilo partneru jasno (i glasno) reći što zapravo želite i volite u krevetu.

Opuštenost se postiže i zajedničkim intimnim stvarima koje parovi mogu raditi - zajedničkim tuširanjem, seksi porukicama kroz dan i čašom vina uz koju svijeću.

Naravno, pomoći će ako se riješite razmišljanja o dnevnim problemima na poslu ili u kući i ostavite ih pred vratima spavaće sobe, jer tad ćete primjetiti da u seksu dolazi do problema i vašom krivicom.

Sve u svemu, malo otvoreniji i opušteniji um riješit će sve ..

 

19.03.2015. 23:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh