« Seks
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Kako do zajedničkog orgazma?

Ne sjećate se kad ste zadni puta doživjeli zajednički orgazam? Dosta bi bilo takve prakse - evo tri poze u kojima je zajednički orgazam gotovo zagarantiran

Ovo, ali bez kompa ... :)
Ovo, ali bez kompa ... :) (Arhiva)
Više o

savjeti

,

orgazam

,

poze

,

zajednički orgazam

Zajednički orgazam nije bajka za malu i neiskusnu djecu (dobro, ne djecu, mladež...) već stvaran događaj koji, izgleda, postižu tek rijetki parovi pa se hvale o tome frendovima kojima tako nešto polazi za rukom jednom u par godina.

E, pa dosta bi bilo takve prakse - evo tri poze u kojima je zajednički orgazam gotovo zagarantiran (preciznije, morate stvarno biti grozno nenadareni da vam to ne uspije...)

Poza na leđima -  to je ono kad partnerica sjedi na partneru tako da mu je okrenuta leđima, savijenih nogu oslanja se na njegova stopala ili dlanovima kraj njegovih prsa, nagnuta unazad. Tako može sama diktirati tempo, a muškarac može i stimulirati grudi.

Poza na kauču ili fotelji - udobne sjedalice raznih vrsta idealno su mjesto za postizanje zajedničkog orgazma. Žena sjedne na rub kauča, a muškarac klekne ispred nje diktirajući tempo i snagu prodiranja, a ima i slobodan prolaz do klitorisa.

Poza na stolcu - jest malo neugodnije od ove prijašnje, ali samo za dečke - muškarac sjedne na rub, a žena mu sjeda u krilo i osloni se rukama iza sebe na njegova bedra. I opet ona diktira tempo, dok muškarac može rukama podizati stražnjicu i pomagati joj, ili stimulirati grudi i klitoris. 

03.11.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh