« Žene
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
SMIRITE ŽIVCE

Kako da vaša veza preživi Svjetsko prvenstvo

Drage pripadnice ljepšeg spola, Svjetsko prvenstvo traje i to ne možete promijeniti, ali postoji nekoliko koraka koji će vam olakšati život do 11. srpnja

žene nogomet Svjetsko prvenstvo
žene nogomet Svjetsko prvenstvo (Shutterstock)
Više o

nogomet

,

žene

,

Svjetsko nogometno prvenstvo

,

SP Južnoafrička Republika

,

SP Južna Afrika

,

sp nogomet 2010

,

prijenos broja

Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici se zahuktava, a iako na njemu ne igra Hrvatska reprezentacija, većina muškaraca ipak ga prati svakodnevno. Za to vrijeme većina njihovih boljih polovica ludi zbog popodneva ispunjenog nogometom, pivom i iritantnim zvukom vuvuzela. Ipak, Svjetsko prvenstvo održava se svake četiri godine, pa biste mogle pokušati pretrpjeti malo nogometa do 11. srpnja. Evo kako:

- Kao prvo, dok vaš muškarac gleda utakmice, ne zamarajte ga pitanjima ''Dragi, što to gledaš?''. Gleda nogomet, nogomet i nogomet. Možda vam čak i prigovori što ne možete zapamtiti barem da je Svjetsko prvenstvo u tijeku i što nemate razumijevanja za njegovu strast za nogometom.

- Ako želite s njim razgovarati, pripremite se na to da će razgovor vrlo kratko trajati, pogotovo ako vašeg dragog prekinete (ne daj, Bože!) tijekom neke zanimljive akcije ili izvođenja jedanaesterca. Neku reakciju možda, ali samo možda ćete dobiti ako je vaše pitanje nogometno - ali ne ako se radi o komentaru kako je Cristiano Ronaldo prezgodan. Ali, možda ga možete zadiviti nekim činjenicama koje ni on nije znao, a za to vam može poslužiti ovaj članak:

>> 5 stvari koje niste znali o Južnoafričkoj Republici

- Došli smo do pitanja daljinskog upravljača. Nažalost, morate se pomiriti s tim da je ta spravica do 11. srpnja rezervirana za nogomet i samo nogomet, čak i ako nema utakmice - tu su razne emisije, analize utakmica, izjave igrača i izbornika i tako dalje.

- Sastavni dio gledanja utakmica su hrana i piće (pod pićem mislimo prvenstveno na pivo). Zato je dobro iz dnevnog boravka ukloniti stvari koje se lako mogu razbiti ili uprljati (vaze, tepisi, stakleni stolići) usred navijačkog ludila vašeg dragog.

>> Nogomet je dobar za žene

18.06.2010. 19:33:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    18.06.2010. 20:08
    jednostavno, najbolje je ne bit u vezi :-P
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh