« Život
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
ZNAKOVI

Kako biti sigurni da ste ga osvojili

Ako niste sigurni da li vas vaš novi partner stvarno voli, pripazite na ove znakove i sve će vam odmah postati jasno

Kako biti sigurni da ste ga osvojili
Kako biti sigurni da ste ga osvojili (Arhiva)
Više o

ljubav

,

žene

,

zaljubljenost

,

veze

,

muškarci

,

znaci ljubavi

Vječno pitanje ljubavi naročito je aktualno na početku veze, kad niste sigurni je li postala dovoljno čvrsta i otporna na utjecaje okoline i atraktivnih konkurentica koje su također bacile oko na vašeg muškarca. 

No, s muškarcima nije jednostavno jer nisu pretjerano skloni ljubavnim izjavama, pa se možete osloniti na intuiciju ili na ove znakove koji otkrivaju da je u pitanju prava ljubav, a ne samo prolazna avantura.

Dakle, ako osjetite da vas tretira s poštovanjem, pita vas za mišljenje, brine o detaljima vašeg života i prihvaća vaše navike koje su malo čudne, nema razloga za zabrinutost, sigurno je zaljubljen u vas. 

Uz to neizbježno ide sklonost kompromisima između njegovih ustaljenih navika i vaših želja koje se s time kose, a kao još jedan dobar znak možete shvatiti šaljive poruke tijekom dana kad niste zajedno, kao i odgovore na pitanja koje ste postavili danima prije, a on je tek sad stigao proguglati odgovore. 

Jedan od jačih znakova prave zaljubljenosti je dodirivanje u javnosti, jer muškarci unutar četiri zida s tim nemaju problema, ali situacija se stubokom mijenja kad se izađe van. Ako vas grli u javnosti, zapravo se hvali da vas je osvojio i da mu je to važno, pa nemojte to shvaćati samo kao poziv na seks kasnije. To su dodiri bez želje za seksom, oni koji pokazuju ljubav.

Još je jedan model ponašanja jako znakovit, a to je kad vaš muškarac nema straha od svađe i isprike. Svađe su sastavni dio svake veze, no ako se radi o kvalitetnim, konstruktivnim svađama koje vode nekom rješenju problema. Kad se tako postavi, pa se odmah ispriča što je bio bučan i koristio neprimjerene riječi, znači da mu je stalo do vas i da se ne boji borbe. 

Nekoliko savjeta za pažljivije slušanje: kad počne koristiti "mi" umjesto "ja" i govoriti o zajedničkoj budućnosti, nije nužno da kaže da vas voli kako biste to znali.

16.10.2013. 21:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh