Metro-portal.hr

objavljeno 16.10.2013. 21:40:00
ZNAKOVI

Kako biti sigurni da ste ga osvojili

Ako niste sigurni da li vas vaš novi partner stvarno voli, pripazite na ove znakove i sve će vam odmah postati jasno

Kako biti sigurni da ste ga osvojili
Kako biti sigurni da ste ga osvojili (Arhiva)

Vječno pitanje ljubavi naročito je aktualno na početku veze, kad niste sigurni je li postala dovoljno čvrsta i otporna na utjecaje okoline i atraktivnih konkurentica koje su također bacile oko na vašeg muškarca. 

No, s muškarcima nije jednostavno jer nisu pretjerano skloni ljubavnim izjavama, pa se možete osloniti na intuiciju ili na ove znakove koji otkrivaju da je u pitanju prava ljubav, a ne samo prolazna avantura.

Dakle, ako osjetite da vas tretira s poštovanjem, pita vas za mišljenje, brine o detaljima vašeg života i prihvaća vaše navike koje su malo čudne, nema razloga za zabrinutost, sigurno je zaljubljen u vas. 

Uz to neizbježno ide sklonost kompromisima između njegovih ustaljenih navika i vaših želja koje se s time kose, a kao još jedan dobar znak možete shvatiti šaljive poruke tijekom dana kad niste zajedno, kao i odgovore na pitanja koje ste postavili danima prije, a on je tek sad stigao proguglati odgovore. 

Jedan od jačih znakova prave zaljubljenosti je dodirivanje u javnosti, jer muškarci unutar četiri zida s tim nemaju problema, ali situacija se stubokom mijenja kad se izađe van. Ako vas grli u javnosti, zapravo se hvali da vas je osvojio i da mu je to važno, pa nemojte to shvaćati samo kao poziv na seks kasnije. To su dodiri bez želje za seksom, oni koji pokazuju ljubav.

Još je jedan model ponašanja jako znakovit, a to je kad vaš muškarac nema straha od svađe i isprike. Svađe su sastavni dio svake veze, no ako se radi o kvalitetnim, konstruktivnim svađama koje vode nekom rješenju problema. Kad se tako postavi, pa se odmah ispriča što je bio bučan i koristio neprimjerene riječi, znači da mu je stalo do vas i da se ne boji borbe. 

Nekoliko savjeta za pažljivije slušanje: kad počne koristiti "mi" umjesto "ja" i govoriti o zajedničkoj budućnosti, nije nužno da kaže da vas voli kako biste to znali.

16.10.2013. 21:40:00
http://metro-portal.hr/kako-biti-sigurni-da-ste-ga-osvojili/81097/