« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana
POZITIVA

Kako biti pozitivan u ludom svijetu?

Ukoliko jednostavno ne znate kako biti pozitivni, možete isprobati sljedećih par vježbi, koje ćete uz svakodnevna ponavljanja brzo usvojiti

Optimizam je sjajna stvar...
Optimizam je sjajna stvar... (Arhiva)
Više o

sreća

,

optimizam

,

stav

Čak i pesimisti mogu početi razmišljati pozitivno, a sve što trebaju je samo vježbati, naravno svakodnevno. Zašto bi itko pored pozitivnog gledao negativno na život i time si trovao dane? Svaka osoba ima problema, i to svaki dan...

Ti problemi neće nestati sami od sebe, kao što se neće niti riješiti ako ćete na njih gledati negativno... Dakle ništa vas ne sprečava da na probleme gledate pozitivno i krenete ih rješavati, na taj način će vam biti barem malo lakše pristupiti problemu.

Ukoliko jednostavno ne znate kako biti pozitivni, možete isprobati sljedećih par vježbi, koje ćete uz svakodnevna ponavljanja brzo usvojiti.

1. Smijte se što više! Od samog jutra nabacite osmijeh na lice  i sačuvajte ga u svim situacijama tijekom dana. Dokazano je da je smijeh najbolje oružje.

2. Nemojte živjeti u prošlosti, jer se ona niti može vratiti, a niti se može ispraviti. Ostavite prošlost iza sebe i sve što vas smeta iz prošlosti, oprostite i ostavite tamo iza, kako bi mogli krenuti dalje, bez negativnosti i loših emocija.

3. Nemojte kriviti sve oko sebe, kao što niti nemojte prebacivati krivnju na druge oko sebe, jer je to jako negativno. Baš zbog ovakvih postupaka osobe nemaju kontrolu nad svojim životom. Izbacite misli krivnje iz glave i zadajte si da za nju nema mjesta kod vas u mislima.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

23.11.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.11.2021. 09:47
    teska vremena
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh