« Seks
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
MA DA?

Kakav seks vole Hrvati i gdje se najviše vara partnera

Istraživanje o seksualnim navikama naroda diljem svijeta rezultiralo je zanimljivim podacima. Evo kako se ljubav vodi od Čilea do Kine

Skandinavci varaju naveliko
Skandinavci varaju naveliko (Arhiva)
Više o

seks

,

nevjera

Preljubi se događaju svugdje u svijetu, no ipak postoje neke nacije koje uvjerljivo prednjače po tom pitanju. U istraživanju koje je nedavno proveo portal Dr. Felix o seksualnim navikama raznih naroda diljem svijeta, otkriveno je da Skandinavci puno češće varaju svoje supružnike ili partnere i partenrice, no što to čine ostali.

Čak 46 posto Danaca i Dankinja vara svoje partnere. Odmah iza njih su Norvežani s rezultatom od 41 posto, a na trećem i četvrtom mjestu su Island (30 posto) i Finska (36 posto).

To znači, ako poznajete deset parova sa sjevera Europe, budite sigurni da kod barem četiri para jedan partner vara.  Osim varanja, u zemljama Skandinavije jako je popularan i seks za jednu noć. Prema rezultatima spomenutog istraživanja najmanje dvije trećine Skandinavaca prakticiralo je jednokratni seks. 

No, vjeru u ljude vraćaju Indijici. Studija je pokazala da su oni vrlo zadovoljni svojim seksualnim životom. Iako nisu skloni eksperimentiranju, čak ih 61 posto kaže da baš ništa ne bi mijenjali po pitanju seksa i da su u potpunosti ispinjeni na tom životnom planu.

Grci pak vole analni seks (prakticira ga 55 posto Grka), no nisu jedini. "Na Grčki", kako se ta vrsta sekusalne aktivnosti popularno naziva, ljubav vole voditi  Čileanci, Talijani , ali i - Hrvati.  

07.08.2017. 21:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh