« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana
SAVJETI

Kakav dan treba biti za zavođenje?

Istraživanje je pokazalo da su žene puno raspoloženije za flert i davanje telefonskih brojeva strancima za sunčanog dana

Kako uletjeti?
Kako uletjeti? (Arhiva)
Više o

žene

,

zavođenje

,

lijepo vrijeme

Zimska depresija još uvijek je tu i gnjavi nas, ništa nam se ne da i općenito se osjećamo kao da nas je pregazio omanji tramvaj.... a svakoga dana što je mračnije i ružnije, to je gore.

Ipak, u slučaju da to pokušavate promijeniti pronalaskom nove osobe koja bi vam razvedrila dane, ipak ćete malo pričekati dok sunce ne zasja jače.

Istraživanje je pokazalo da su žene puno raspoloženije za flert i davanje telefonskih brojeva strancima za sunčanog dana.

Francuski istraživači koji su provodili istraživanje poslali su na cestu grupicu zgodnih muškaraca koji su trebali zavoditi žene u prolazu tijekom svibnja i lipnja u dva primorska grada.

Dani su bili blagi, s temperaturom između 18 i 22 stupnja, no jedni su bili sunčani, a drugi oblačni.

Njih petorica su se rastrčali obalom, prilazeći ženama, izgovarajući samo par rečenica u kojima su se predstavili, komplimentirali izgled žene i zamolili je za broj telefona kako bi je mogli kasnije nazvati. Trebali su se osmjehnuti i čekati odgovor desetak sekundi.

Za sunčanih dana bili su bitno uspješniji jer su uspjeli dobiti brojeve više od petine žena, dok je za oblačnih dana postotak bio manji, niti 14 posto žena.

Znači, pošto današnji dan izgleda kao da će biti sunčan... pokušajte, ništa vas ne košta.

18.01.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    18.01.2021. 10:07
    najbolje sunčani dani proljeća
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh